Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μαθητής γυμνασίου έπεσε από τον πρώτο όροφο σχολείου

Νέο περιστατικό με τραυματισμό μαθητή σε σχολείο, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητής Γυμνασίου της Λευκωσίας, έπεσε από τον πρώτο όροφο και τραυματίστηκε.

Σε δηλώσεις του στην «Κ», ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης, ανέφερε πως ο μαθητής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Όπως σημείωσε μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό το σχολείο κίνησε τις διαδικασίες του πρωτοκόλλου στέλνοντας με ασθενοφόρο το παιδί για εξετάσεις, με τον ίδιο να ζητά άμεσα έκθεση γεγονότων από την διευθύντρια του σχολείου και να στέλνει άμεσα στη σκηνή επιθεωρητή του υπουργείου για διερεύνηση του περιστατικού.
Όπως τόνισε ο κ. Λούης παράλληλα με τα πιο πάνω απέστειλε και λειτουργό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να δει πως είναι η κατάσταση του παιδιού. Επισημαίνοντας ότι δικές τους πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στο παιδί γεγονός που δεν άφησε ικανοποιημένη την μητέρα του, η οποία ζήτησε την διάγνωση και ιδιώτη γιατρού.
Ακολούθως ο μαθητής, μεταφέρθηκε σε ιδιώτη γιατρό, όπου μετά που του διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του. Ο μαθητής επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και αφού έγινε MRI και διάφορες ακτινογραφίες διαφάνει ότι έχει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του και διάσειση και κρατήθηκε για νοσηλεία.