Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Σε υψηλά επίπεδα και σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο

Τη Δευτέρα (21/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

 Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά παράλια, παροδικά ισχυροί, 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το πρωί, στα ανατολικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.
ΚΥΠΕ