Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δείτε ποιοι οδηγούνται σε δίκη για την βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Φαίδωνα

Σε απευθείας δίκη, ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στο τέλος Ιουνίου, παραπέμφθηκαν σήμερα τα τρία νεαρά πρόσωπα που είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για έναν 26χρονο που φέρεται να είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταστροφή περιουσίας με τη χρήση εκρηκτικών υλών, και ο οποίος κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για σοβαρές υποθέσεις.

Ο 26χρονος συνελήφθη στην περιοχή των Κονιών και στη συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 20χρονου και του 30χρονου αδελφού του πρώτου συλληφθέντος, που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. Ο αδελφός του 26χρονου και ο 20χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ο 26χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 29 Ιουνίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ