Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και αργότερα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα δυτικά παράλια θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ.Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που από το βράδυ της Παρασκευής θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή για να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο και την Κυριακή.
Πηγή:ΚΥΠΕ