Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η δράση του κτηνοβάτη από το Δάλι


Συγκλονισμό και αποτροπιασμό συνεχίζει να προκαλεί η
είδηση της σύλληψης 61χρονου από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση κτηνοβασίας σε πρόβατα.
Μάλιστα, η ομολογία του ιδιοκτήτη της φάρμας με τις λεπτομέρειες των αποτρόπαιων πράξεων του 61χρονου φερόμενου κτηνοβάτη προκαλούν σοκ.
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο οποίος μίλησε με τον ιδιοκτήτη της φάρμας, ο 61χρονος, μετέβαινε από το Δάλι στη μάντρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου μια φορά τη βδομάδα και συνήθως Παρασκευή. Οι επισκέψεις του γίνονταν αργά το βράδυ και αφού εισερχόταν στη στάνη, αφαιρούσε το παντελόνι του, ενώ συνήθιζε να έχει ένα φορητό ηλεκτρικό φαναράκι προσαρτημένο στο κεφάλι του, ώστε να βλέπει τι έκανε και να έχει και τα δυο του χέρια ελεύθερα.
Από την έρευνα του οπτικοηχογραφημένου υλικού στις κάμερες ασφαλείας, εντόπισε τις σκηνές με τον ύποπτο, οι οποίες του προκάλεσαν πέραν από σοκ και «αποτροπιασμό τέτοιο που δεν ξανάνιωσε στη ζωή του», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Την περασμένη Παρασκευή, ήταν η τελευταία φορά που ο ύποπτος υπέβαλε τις προβατίνες στη στάνη του κατοίκου Χοιροκοιτίας στο ακατανόητο για τα ίδια τα ζώα αλλά και τον ανθρώπινο νου, μαρτύριο, αναφέρει στον «Φ» ο ιδιοκτήτης.
Χθες, οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαιοσύνης.
Τα αδικήματα που ερευνώνται εναντίον του είναι: κτηνοβασία, παράνομη είσοδος σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο.

Sigmalive