Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με τις δύο τραγωδίες στην Πάφο

Συγκλονιστική η χθεσινή μέρα για την Πάφο αλλά και την Κύπρο ολόκληρη. Νεκρή 46χρονη Βουλγάρα σε χωράφι στη Γεροσκήπου. Νεκρός και 36χρονος Γεωργιανός εργάτης στην Τσάδα.

Φως στις δυο τραγωδίες που συγκλόνισαν θα ρίξουν σήμερα οι νενομισμένες νεκροτομές. Από την μια η 46χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, που εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι στην Γεροσκήπου κι απ’ την άλλη ο 38χρονος εργάτης απ’ την Γεωργία που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.
Φως στα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε από περαστικό θανάσιμα τραυματισμένη χθες νεκρή σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού της που θα διενεργηθεί στις 10:00 στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.
Πρόκειται για 46χρονη από τη Βουλγαρία, μόνιμη κάτοικο Πάφου, η οποία - εκ πρώτης όψεως - δεν αποκλείεται να τραυματίστηκε θανάσιμα από γεωργικό μηχάνημα ή  αιχμηρό αντικείμενο.


Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και αυτό της δολοφονίας.

Οι εξετάσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας με την συνδρομή και μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.


Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε χθες το απόγευμα η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σορό του θύματος.

Νεκροτομή σήμερα επί της σορού του 38χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο σε εργατικό ατύχημα
Σήμερα το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του 38χρονου Popov Lioumpomir από τη Γεωργία που βρήκε χθες τραγικό θάνατο σε εργατικό ατύχημα σε περιοχή της Τσάδας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη 13:30 χθες σε εργοτάξιο στη Τσάδα της Επαρχίας Πάφου .
Συγκεκριμένα,  ενώ ο άτυχος 38χρονος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών εργαζόταν σε εργοτάξιο για τοποθέτηση αγωγού όμβριων υδάτων, φαίνεται να έγινε αποκόλληση μεγάλου μέρους βράχου από την πλαϊνή πλευρά της εκσκαφής με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή όπου απεγκλώβισαν τον Popov. Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπίου συνεχίζει τις εξετάσεις. Τη σκηνή επισκέφτηκε και ο Λειτουργός του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Γιώργος Κατσονούρης.