Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Νεαρή στις ΗΠΑ ξερίζωσε τα μάτια της



Την ολέθρια εμπειρία της κόρης τους με τα ναρκωτικά αποφάσισαν να μοιραστούν οι γονείς μιας νεαρής κοπέλας από τις ΗΠΑ,

θέλοντας να προειδοποιήσουν τους συνομήλικούς της να μην κάνουν ποτέ το λάθος να δοκιμάσουν τις παράνομες ουσίες που έκαναν την 20χρονη να ξεριζώσει τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια!



Η 20χρονη Kaylee Muthart δεν θα ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Η ζημιά που προκάλεσε η ίδια στα μάτια της, εξαιτίας ενός ψυχωσικού επεισοδίου που της προκάλεσαν τα ναρκωτικά, ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποκαταστήσουν έστω και μερικώς την όρασή της.



Η νεαρή γυναίκα εθεάθη στις 6 Φεβρουαρίου να σκέκεται έξω από μία εκκλησία σε περιοχή της Νότιας Καρολίνα, όπου διαμένει, με αίμα να τρέχει από τις άδειες κόγχες των ματιών της. Στα χέρια της κρατούσε ακόμα το ένα από τα μάτια που ξερίζωσε η ίδια με τα χέρια της, πιστεύοντας ότι αυτό ήταν το «αντίτιμο» που έπρεπε να πληρώσει για να πάει στον παράδεισο.  
Λίγη ώρα νωρίτερα, η νεαρή είχε πάρει μια μεγάλη δόση νοθευμένης μεθαμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να έχει εφιαλτικές παραισθήσεις, κατά τις οποίες νόμιζε ότι ο κόσμος ήταν ανάποδα και ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει ήταν να ξεριζώσει τα μάτια της.


Μάταια οι περαστικοί που την είδαν σε αυτή την άθλια κατάσταση προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν. Η κοπέλα δεν άφηνε κανέναν να την αγγίξει, χτυπώντας τυφλά προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι τη στιγμή που κατέφθασε ένα ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 


Όταν η μητέρα της κοπέλας έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι η κόρη της δεν επρόκειτο ποτέ να ξαναδεί. 


Σύμφωνα με τους γονείς της, η νεαρή έκανε χρήση ναρκωτικών μόλις έξι μήνες, ωστόσο το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξουν μόνιμες και καταστροφικές συνέπειες στη ζωή της. 


«Είναι κάτι που πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σ' εσένα, αλλά να που συμβαίνει», δήλωσε στην New York Post η τραγική μητέρα, προειδοποιώντας ότι ακόμα και μία φορά να δοκιμάσει κάποιος αυτά τα επικίνδυνα χημικά, ο κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο είναι μεγάλος.



http://www.protothema.gr/world/article/764049/frikiastiko-20hroni-xerizose-ta-matia-tis-upo-tin-epireia-narkotikon/