Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός στην Κύπρο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, βόρεια και στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά μεμονωμένες βροχές.
Την Παρασκευή ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρηθεί αραιή σκόνη.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα δυτικά όπου θα σημειώσει πτώση το Σάββατο.