Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα νεότερα σχετικά με την 46χρονη που βρέθηκε κατακρεουργημένη στη Γεροσκήπου


Ανακρίθηκε και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος ο συμβίος της 46χρονης γυναίκας από χώρα μέλος της ΕΕ που εντοπίστηκε από πολίτη θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, αφού δεν προέκυψε μέχρι στιγμής ο,τιδήποτε εναντίον του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό του αυτός οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.
 
Ανακρινόμενος  ανέφερε πως μαζί με την 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια, ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες με σκοπό να εργαστούν .
 

 
Είπε ακόμη στους ανακριτές  πως  ο ίδιος είδε για τελευταία φορά την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του, ενώ η συμβία του ακολούθως, όπως του είχε αναφέρει, θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.
 
Οι εξετάσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας με την συνδρομή και μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. 
 
Σημειώνεται πως νεκροτομή επί της σωρού της 46χρονης αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.
 
Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε το απόγευμα  η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σορό του θύματος.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ