Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Αναγνωρίστηκε η προσφορά της KORANTINA HOMES από το Πάφος 2017


Με μεγάλη μας χαρά παρευρεθήκαμε στην όμορφη εκδήλωση του Οργανισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 προς τιμήν των χορηγών που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία του δύσκολου έργου του.

Ακόμα μεγαλύτερη μας χαρά ήταν όμως που λάβαμε και εμείς συμμετοχή, ως όμιλος KORANTINA HOMES, στο θαυμάσιο αυτό ταξίδι της πόλης μας που με επιτυχία ανάδειξε την ομορφιά και την μαγεία που την χαρακτηρίζει και διακατέχει.
Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το φανταστικό αυτό αποτέλεσμα και θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ, εκ μέρους του ομίλου της KORANTINA HOMES, στον Οργανισμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 που μας έδωσε την ευκαιρία να συμβάλουμε σ’ αυτό κολοσσιαίο έργο που με τόση επιτυχία ανάλαβαν και έφεραν εις πέρας.
Επίσης να συγχαρούμε με την σειρά μας όλους τους φορείς , συμμετέχοντες , εθελοντές αλλά και υπόλοιπους χορηγούς για την μεγάλη τους βοήθεια αλλά και με κάθε τρόπο στήριξη που παρείχαν στον Οργανισμό Πάφος 2017 , με σκοπό την όσο το πιο μεγαλύτερη επιτυχία στο έργο του.
KORANTINA HOMES GROUP