Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΙΚΑΠ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου


Με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου  συναντήθηκε  στην Πάφο το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.

Τα προβλήματα που άκουσε ο κ. Νεοφύτου  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , αλλά και θέματα γενικά για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων. 

Ο κ. Νεοφύτου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ποτού, θέμα για το οποίο τοποθετήθηκε και ανέλυσε   ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πάφου Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση.


 Ο κ. Νεοφύτου, σημείωσε ότι,  θα εξετάσει σε βάθος  τα προβλήματα και θα επανέλθει, προσθέτοντας  πως πρέπει να βρεθούν λύσεις και μάλιστα, άμεσα. Στάθηκε στα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, στην εξεύρεση προσωπικού αλλά και στη μονάδα 10%.   Μετά τις Προεδρικές εκλογές, είπε, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με τον ΣΙΚΑΠ, με σκοπό να προωθηθούν ορισμένα αιτήματα του συνδέσμου μέσω της Βουλής.

Αναφορικά με την άδεια ποτού, τόνισε πως το θέμα πρέπει να εξεταστεί από την ολομέλεια του Δήμου Πάφου και να εξευρεθεί λύση, διότι πιστοποιητικό τελικής έγκρισης που ζητεί ο δήμος Πάφου, πρόσθεσε, δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν τα κέντρα αναψυχής.  Ο ΣΙΚΑΠ στο σημείο αυτό ανέφερε ότι,  θέλουμε διάλογο με το Δήμο Πάφου γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε. «Με τον διάλογο μπορούμε να βρούμε λύσεις».

Παρόντες στη συνάντηση  εκ του ΣΙΚΑΠ ήταν ο πρόεδρος Νεόφυτος Θρασυβούλου, ο αναπληρωτής και εκπρόσωπος τύπου Μάριος Θεοδοσίου, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γεωργίου, το μέλος του Συνδέσμου Στέλιος Γεωργίου και  διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης.


ΣΙΚΑΠ