Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Άφαντη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο Γέρι

Δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα η μητέρα του βρέφους παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, τρεις μέρες αφού εντοπίστηκε νεκρό σε ιμάντα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι.

Η Αστυνομία ψάχνοντας προς διάφορες κατευθύνσεις ζήτησε τη βοήθεια των Παρατηρητών της Γειτονιάς και έχει αποσταλεί σχετικό μήνυμα στα κινητά χιλιάδων προσώπων, αν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Λευκωσίας. Απευθύνθηκε στους παρατηρητές της γειτονιάς αφού είναι άνθρωποι που γνωρίζουν εάν υπάρχουν εγκυμονούσες στη περιοχή τους και για οποιοδήποτε λόγο έχουν κινήσει υποψίες.
Παράλληλα η Αστυνομία έχει λάβει διάφορες πληροφορίες από πολίτες για πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς όμως να προκύψει κάτι βοηθητικό ενώ κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες εάν γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση, να δώσουν πληροφορίες στην Αστυνομία
Την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA του βρέφους, που θα καταδείξουν την αιτία θανάτου του.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας πάντως έχει απευθυνθεί με sms και e-mails στους γυναικολόγους της Λευκωσίας και τα φαρμακεία, για να μάθει εάν έπεσε κάτι σχετικό στην αντίληψή τους, αφού οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η γυναίκα μετά τη γέννα χρειάζεται περίθαλψη.