Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Τρεις διαρρήξεις στην Πάφο. Όλες οι λεπτομέρειες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Πάφου μετά από καταγγελίες για τρεις διαρρήξεις χθες στην Επαρχία Πάφου, δύο στην Πέγεια και μία στην κοινότητα της Τσάδας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια κατοικίας στην Πέγεια ηλικίας 56 ετών  κατήγγειλε ότι άγνωστοι  μεταξύ των ωρών 18:15 με 19:30 χθες Κυριακή, εισήλθαν σ’ αυτήν στην απουσία της και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και χρυσαφικά  άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Ακολούθως οι δράστες φέρεται να μετέβησαν σε δεύτερη κατοικία , απέναντι της πρώτης που ανήκει σε ζεύγος Βρετανών που απουσιάζουν αυτό το διάστημα στο εξωτερικό.
Στο παρόν στάδιο είναι άγνωστο αν κλάπηκε οτιδήποτε.
Εξάλλου σε άλλη περίπτωση άγνωστοι εισήλθαν σε κατοικία στην κοινότητα της Τσάδας  μεταξύ των ωρών 16:15 με 18:30 χθες το απόγευμα  και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας, συνολικής  αξίας 4.800 ευρώ .
Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν και στις τρεις περιπτώσεις διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
Οι δράστες εισήλθαν στις κατοικίες αφού παραβίασαν εισόδους με αιχμηρό αντικείμενο.
Πηγή: ΚΥΠΕ