Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Τους πέρασαν χειροπέδες για πρόκληση ατυχήματος και ναρκωτικά


Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, τροχαίες παραβάσεις και πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων στην Πάφο. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο από τη Λεμεσό προς Πάφο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και για τα οποία υπήρχε μαρτυρία ότι εμπλέκονται σε υπόθεση ναρκωτικών, μέλη της ΑΔΕ Πάφου προσπάθησαν να το ανακόψουν σε κάποιο σημείο του δρόμου στον κυκλικό κόμβο Κονιών.
 
Ο οδηγός ωστόσο του οχήματος, στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα, καταδιώχθηκε και ακολούθως ανακόπηκε στα φώτα της ΑΗΚ, προκαλώντας τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα.
 
Το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες ακινητοποιήθηκε και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στο όχημα ένα μαχαίρι, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένα μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα 6,5 εκατοστών, ένα διαφανές σακουλάκι που περιείχε μισό γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε κάνναβη  4 γραμμάρια  και ακόμη ένα δεύτερο σακουλάκι που περιείχε μισό γραμμάριο κάνναβης.
 
Τα δύο πρόσωπα αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ