Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η Νορβηγίδα Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας στην Πάφο για προετοιμασία



Η Gunn Rita Dahle Flesjå, Νορβηγίδα πρωταθλήτρια mountain biking με 18 ολυμπιακά, διεθνή και ευρωπαϊκά μετάλλια επιλέγει την Πάφο για προετοιμασία.



Ιδιαίτερη τιμή για την Πάφο και ένα ηχηρό μήνυμα στον διεθνή χώρο στέλνει η απόφαση της  Gunn Rita να κατέλθει στην Πάφο για προετοιμασία.

Η διεθνής αθλήτρια όπως ανέφερε με χαρά επέλεξε την Πάφο για προετοιμασία όπου αναμένεται  να κατέλθει στις 10 Φεβρουαρίου. Θα παραμείνει για μια εβδομάδα περίπου και μετά θα μεταβεί σε Διεθνή αγώνα  στην Νότια Αφρική.


Η φιλοξενία αυτή της Gunn Rita στην Πάφο εντάσσετε μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΤΑΠ με  συγκεκριμένους  Ξενοδόχους και εξειδικευμένους διοργανωτές Αθλητικών Εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στην Πάφο με στόχο πάντοτε να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η Πάφος ως Ιδανικός  προορισμός για αθλητές υψηλού επιπέδου. 

Ο Gunn-Rita κέρδισε συνολικά 18 χρυσά μετάλλια στο Ολυμπιακό, το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1973 είναι Νορβηγίδα,  ποδηλάτης ορεινής ποδηλασίας. Κέρδισε το γυναικείο χρυσό μετάλλιο των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και είναι πολλαπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Έχει κερδίσει έξι Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έξι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Dahle έχει επίσης κερδίσει τέσσερα UCI World Cup XC στη σειρά.


Στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται να κατέλθουν στην Πάφο και άλλα διεθνή ονόματα για προετοιμασία. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, ο ήπιος χειμώνας,   η καλή σχετικά προσβασιμότητα από αέρος, η ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, η εξαιρετική ποιότητα αλλά και η ευρεία γκάμα ξενοδοχειακών καταλυμάτων, η πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και η Παφίτικη φιλοξενία συμβάλουν ώστε να εδραιώνεται  όλο και πιο πολύ η επαρχία ως προορισμός για αθλητές υψηλού επιπέδου.