Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΙΚΑΠ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων συνεργασία πολιτών Γιώργο Περδίκη


Με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων συνεργασία πολιτών Γιώργο Περδίκη  συναντήθηκε απόψε στην Πάφο το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.


Τα προβλήματα που άκουσε ο κ. Περδίκης  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , την εξαγορά χώρων στάθμευσης  αλλά και θέματα γενικά ,για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων. 

Ο κ. Περδίκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ποτού.  Σημείωσε ότι,  θα εξετάσει σε βάθος  τα προβλήματα και θα επανέλθει, προσθέτοντας  πως πρέπει να βρεθούν λύσεις και μάλιστα, άμεσα.   Παρόντες στη συνάντηση  εκ του ΣΙΚΑΠ ήταν ο διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης, το μέλος του ΔΣ Σπύρος Στεφανή  και το μέλος του Συνδέσμου Νίκος Σάββα.

Οι συναντήσεις του ΣΙΚΑΠ με τους πολιτικούς Αρχηγούς συνεχίζονται, μιας και επιβάλλεται να βρεθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του κλάδου.  


ΣΙΚΑΠ