Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Θετικοί βρέθηκαν δύο νεαροί σε έλεγχο νάρκοτεστ


Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν οι τροχονομικοί και άλλοι έλεγχοι της Αστυνομίας.

Στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες βράδυ σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούσαν 22χρονος και 24χρονος και οι δυο από την επαρχία Λεμεσού.
Στην περίπτωση του 22χρονου, αυτός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα μελών της Αστυνομίας και αφού πέρασε με κόκκινο από δύο διασταυρώσεις οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.
Σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη υποβλήθηκε και 24χρονος, ο οποίος επίσης ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας. 
Τα οχήματα των δύο νεαρών μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λεμεσού, ενώ τα δείγματα του τελικού ελέγχου νάρκοτεστ, θα σταλούν στο Γενικό Χημείου του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.



http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=10324