Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ΣΙΚΑΠ. ΦΩΤΟ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη η Γενική – Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ- , ενός  συνδέσμου που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τουρισμού τα τελευταία 35 χρόνια. 

Τα θέματα που εξετάστηκαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ήταν η   Κατοχύρωση του επαγγέλματος,   Άδεια ποτού, Εκπομπή μουσικής, Εξεύρεση προσωπικού και η   Μονάδα στα κέντρα αναψυχής .



Ακολούθησε συζήτηση για τα παραπάνω θέματα και ακούστηκαν απόψεις από τα μέλη του ΣΙΚΑΠ. Εγκρίθηκε όπως  το παρών συμβούλιο διαχειριστεί τα παραπάνω  προβλήματα του συνδέσμου, μιας και η Εκλογική Συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2018, αφού τόσο η Πόλη Χρυσοχούς όσο και η περιοχή Πέγειας - Κόλπου Κοραλλίων δεν ήταν έτοιμες με τους εκπροσώπους τους για το νέο ΔΣ ΣΙΚΑΠ.

Ο ΣΙΚΑΠ προχωρά ενωμένος και δυνατός για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, ήταν το μήνυμα της Συνέλευσης, καλώντας όλα κέντρα σε συσπείρωση γύρω από το σύνδεσμο.   

Το ΔΣ ΣΙΚΑΠ ξεκινά επαφές με τους υποψηφίους προέδρους της Δημοκρατίας. Το απόγευμα έχει διευθετηθεί συνάντηση στην Πάφο με τον υποψήφιο πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο.  Επίσης, θα γίνουν συναντήσεις με τους δημάρχους της Πάφου αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε ομόφωνα όπως  ο Πέτρος Κεχριώτης είναι διευθυντής του ΣΙΚΑΠ.  Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με γεύμα στην ταβέρνα ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ στους Τάφους των Βασιλέων