Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο 40χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην Πάφο


Στην εκτίμηση ότι δεν υπάρχουν σημεία βίαιης εξόδου του οχήματος που οδηγούσε ο 40χρονος Ανατόλι Μπρατούσκοβ από το δρόμο, προέβη η Τροχαία Πάφου, προσθέτοντας ωστόσο πως διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το υπό ποιες συνθήκες το όχημα του βρέθηκε στη χαράδρα.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής και συνεχίζονται δεν έχει διαπιστωθεί βίαιη έξοδος του οχήματος από το δρόμο, ωστόσο διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη, χθες γύρω στις 17:30 το απόγευμα δόθηκε πληροφορία από πολίτη ότι σε χαράδρα βάθους περίπου 100 μέτρων παρά τον κύριο δρόμο Πέγειας - Κάθηκα βρίσκεται ένα όχημα σαλούν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και η Αστυνομία, οι οποίες άρχισαν έρευνες στην περιοχή. Σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος δεν έφερε ζωτικές ενδείξεις. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.


κυπε