Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 4-0

Η ιδανική γιορτή για την επιστροφή των οπαδών του στην Τούμπα μετά από 114 μέρες που είχε παραμείνει άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον σούπερ Πέλκα που πέτυχε δύο γιολ (το πρώτο βάζει υποψηφιότητα για γκολ της χρονιάς) και συμπαραστάτες τους υπόλοιπους  παίκτες του διέλυσε τον χωρίς ψυχολογία και αποκαμωμένο από τα πολλά προβλήματα Παναθηναϊκό.

Το εμφατικό 4-0 ήταν το καλύτερο μήνυμα για το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση του τίτλου ο Δικέφαλος.  Γεμάτος, ενέργεια, πάθος (έπαιξε ρόλο σ’ αυτό η παρουσία για πρώτη φορά φέτος πέντε Ελλήνων παικτών στην ενδεκάδα του) και αυτοπεποίθηση, την οποία έδωσε και το γρήγορο 1-0 από το φανταστικό γκολ του Πέλκα, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό φάντασμα του εαυτού και σίγουρα με το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να μην ανήκει στον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του…
Μοναδική παραφωνία στο πάρτι του ΠΑΟΚ, ο Ρόμπερτ Μακ που με την αψυχολόγητη ενέργεια να σπρώξει τον Βιγιαφάνες αποβλήθηκε και γκρέμισε ό,τι καλό είχε χτίσει μέχρι εκείνη την ώρα. Μερικά λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί και ο Ινσούα για χέρι-πέναλτι με δεύτερη κίτρινη.  

Γκολ: 8',51΄ Πέλκας, 67΄Κουλούρης (πεν.), 77΄ Πρίγιοβιτς