Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ



Στην επίδοση αναμνηστικού δώρου στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, σε ένδειξη αναγνώρισης της στήριξης που παρέχει η Τοπική Αρχή στην Αρχαιολογική Αποστολή του “Paphos Agora Project”, επέδωσε σήμερα το Γιαγκελλόνιο Πανεπιστήμιο της Κρακοβίας.


Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου, το δώρο επέδωσε η επικεφαλής του Τμήματος Κλασσικής Αρχαιολογίας και Διευθύντρια του “Paphos Agora Project”, Καθηγήτρια Ευδοξία Παπουτσή-Wladyka.

Επιδίδοντας το δώρο, η Καθηγήτρια Παπουτσή-Wladyka ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πάφου για το έμπρακτο ενδιαφέρον της Τοπικής Αρχής στο έργο της Αρχαιολογικής Αποστολής και ιδιαίτερα για την πολύπλευρη στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση των πρόσφατων εκδηλώσεων του έργου “Paphos Agora ”. 

Από την πλευρά του, Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση προς το Γιαγκελλόνιο Πανεπιστήμιο της Κρακοβίας για την πολύτιμη συμβολή του στην ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου της πόλη και επανέλαβε τη διαβεβαίωσή του για κάθε περεταίρω συνδρομή στο έργο της αρχαιολογικής αποστολής.
Το δώρο φιλοτέχνησε η Πολωνή εικαστικός Ewa Wójcik-Konstantinovska με την ευκαιρία του τίτλου της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017.