Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία στην Λευκωσία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.40μ.μ., χθες, σε προάστιο της Λευκωσίας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν για έλεγχο 23χρονο οδηγό αυτοκινήτου.
Κατά την ανακοπή του αυτοκινήτου του από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 23χρονος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει κινούμενος με το αυτοκίνητο του προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μέλη της Αστυνομίας.
 

Από την τροχαία σύγκρουση δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ ο 23χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης όμοιας με κάνναβη, βάρους 60γραμμαρίων περίπου. Εντόπισαν επίσης ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.
     

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα, ο 23χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για περίοδο οκτώ ημερών για σκοπούς ολοκλήρωσης των Αστυνομικών ανακρίσεων.
       

Η Υ.ΚΑ.Ν. (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), διερευνά την υπόθεση, ενώ η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης.