Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Παράτησαν τα σκουπίδια τους στο Blue Lagoon

Εκατοντάδες ήταν και φέτος οι επισκέπτες του Blue Lagoon στον Ακάμα, ωστόσο, κάποιοι εξ αυτών δεν φαίνεται να σέβονται την απαράμιλλη και μοναδική ομορφιά της τοποθεσίας.
Ορισμένοι επισκέπτες αφήνουν πίσω τους σκουπίδια χωρίς να σέβονται το περιβάλλον αλλά και τους υπόλοιπους ντόπιους και τουρίστες οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τα νερά αλλά και το τοπίο του περίφημου Blue Lagoon.

Κάτοικος της περιοχής ξέσπασε για το συγκεκριμένο φαινόμενο, ανεβάζοντας παράλληλα μία άκρως ντροπιαστική φωτογραφία.
"Όχι κύριοι και εμείς θέλουμε όπως βρίσκεται την περιοχή μας έτσι να μας την αφήνετε. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο"
«Αυτή η φωτογραφία είναι από το blue lagoon. Ακόμα την άλλη εβδομάδα τα σκουπίδια θα είναι πολύ περισσοτερα. Και όλα αυτά όχι από κατοίκους τής περιοχής, αλλά από επισκέπτες. Επισκέπτες που καθημερινά βάζουν εδώ μέσα δημοσιεύσεις για παραλίες για εστιατόρια καφετέριες της περιοχής ότι όλα τα θέλουν τέλεια και καθαρα. Όχι κύριοι και εμείς θέλουμε όπως βρίσκεται την περιοχή μας έτσι να μας την αφήνετε. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο», ήταν το μήνυμά του στη σελίδα του Facebook «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε».