Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Δείτε ποιοι και που παρέσυραν πεζούς με τα αυτοκίνητά τους


Δύο πεζοί, ηλικίας 50 και 79 ετών, τραυματίστηκαν σε ισάριθμα ατυχήματα που σημειώθηκαν χθες στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί γυναίκα ηλικίας 26 ετών, από τη Λάρνακα, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατεύθυνση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όταν παρά την Οδό Στάλινγκραντ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε πεζή γυναίκα ηλικίας 50 ετών από την Ουκρανία, η οποία διασταύρωνε την ελεγχόμενη διάβαση πεζών, από τα δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
Από το ατύχημα η 50χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κατάγματα σε αρκετά μέρη του σώματος της και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.
 
Εξάλλου το μεσημέρι Ελληνοκύπριος οδηγός, ηλικίας 65 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Ελλάδος στη Λάρνακα όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, κινήθηκε δεξιότερα σε σχέση με την πορεία του και κτύπησε πεζό ηλικίας 79 ετών κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος είχε σταματήσει στο πεζοδρόμιο.
 
Από το ατύχημα ο 79χρονος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κατάγματα πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Τα δύο ατυχήματα εξετάζει η Τροχαία Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ