Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ζεστός παραμένει ο καιρός στην Κύπρο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 36 στα ανατολικά παράλια, στους 34 στα νότια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το Σαββατοκύριακο, ενώ μικρή πτώση αναμένεται τη Δευτέρα.