Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Άγριο φονικό στα κατεχόμενα


Συγκλονισμένη είναι από το πρωί η τοπική κοινωνία στον κατεχόμενο Γερόλακκο από τον θάνατο της 45χρονης Zehra Sorver η οποία εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου νεκρή στο σπίτι της και πιο συγκεκριμένα σε ένα ερμάρι με ρούχα.
Οι Τ/κ Αρχές κάνουν λόγο για άγριο έγκλημα σύμφωνα με δημοσιεύματα της Havadis.

Όπως αναφέρουν τις πρώτες πληροφορίες από τα Τ/κ μέσα την 45χρονη εντόπισε ο σύζυγός της και παρά τις προσπάθειες του όπως ισχυρίζεται να την επαναφέρει στη ζωή αυτό δεν ήταν δυνατό.

Η έρευνα για την ιστορία πίσω από τη δολοφονία της 45χρονης έχει ξεκινήσει να εμβαθύνεται καθώς η Αστυνομία έχει βρει σημάδια από ξυλοδαρμούς στο λαιμό και σε άλλα μέρη του σώματος της. Οι ειδικοί οι οποίο βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος έχουν ανακοινώσει ότι η 45χρονη Sorver είναι θύμα δολοφονίας αφού βρέθηκαν πολλά χτυπήματα στο σώμα της.

Μετά τα ευρήματα από την ψευδοαστυνομία ο σύζυγος αλλά και ο γιος της 45χρονης συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση ώστε να διακριβωθεί το τι ακριβώς έγινε. Το ζευγάρι όπως αναφέρει η Havadis ήταν μαζί τα τελευταία 20χρόνια στο Γερολακκό, αλλά μόλις 6 μήνες στο συγκεκριμένο σπίτι.


http://www.sigmalive.com/news/local/438198/friki-katexomena-entopisan-45xroni-nekri-se-ermari-me-rouxa#.dpuf