Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Του έδωσε χρήματα για αγορά αυτοκινήτου και δείτε τι έγινε



Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 55χρονο από τη Λεμεσό ότι, κατά τον Απρίλιο του 2014, μετά από συμφωνία που είχε με 35χρονο κάτοικο Λεμεσού, για να του εισάξει αυτοκίνητο από το εξωτερικό, του είχε δώσει το αυτοκίνητό του αξίας €12,000 καθώς και το χρηματικό ποσό των €500 ως αντίτιμο για την αγορά του αυτοκινήτου. 




Μετά από παρέλευση μερικών μηνών και μετά την ημερομηνία κατά την οποία ο 35χρονος θα παρέδιδε το εισαγόμενο αυτοκίνητο στον 55χρονο, αυτός φέρεται να έδινε διάφορες δικαιολογίες για την καθυστέρηση και μετά να μην ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές κλήσεις του 55χρονου. 
Αργότερα και συγκεκριμένα κατά το Μάιο του 2015 ο παραπονούμενος εντόπισε τον 35χρονο και ζήτησε τα λεφτά του πίσω. Ο 35χρονος φέρετε να ανάφερε στον 55χρονο ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο συνεργαζόταν στο εξωτερικό για την αγορά και μεταφορά του αυτοκινήτου στην Κύπρο, του χρωστούσε λεφτά και του είχε δώσει κάποιες επιταγές για εξόφληση οι οποίες όμως δεν εξαργυρώνονταν. 
Ο παραπονούμενος τότε, ζήτησε από τον 35χρονο να του δώσει μια επιταγή, πράγμα το οποίο έπραξε. Η επιταγή ήταν ύψους €17,000 την οποία ο 35χρονος οπισθογράφησε. Ο 55χρονος κατάθεσε την επιταγή η οποία όμως επιστράφηκε αφού ο λογαριασμός ήταν παγοποιημένος. 
Ο 55χρονος επικοινώνησε ξανά με τον 35χρονο και τον ενημέρωσε σχετικά, αλλά από τότε, ο τελευταίος δεν του επέστρεψε τα λεφτά του ούτε και του έφερε αυτοκίνητο όπως είχε συμφωνηθεί. 
Εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.




αστυνομία κύπρου