Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δείτε ποιος και γιατί αποπειράθηκε να χτυπήσει αστυνομικό


Συνελήφθη χθες βράδυ στη Λεμεσό βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος που αποπειράθηκε να κτυπήσει αστυνομικό με το αυτοκίνητό του, ενώ προηγουμένως είχε καταγγελθεί για τροχαία παράβαση.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο γύρω στις 10.30 χθες το πρωί, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος από την επαρχία Λεμεσού, στην οδό Ηλιουπόλεως αφού αυτός δεν έφερε προστατευτική ζώνη.
 
Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο το οποίο αυτός αφού το παρέλαβε, το έσκισε μπροστά από την αστυνομικό και αναχώρησε από το σημείο.
 
Μετά από μερικά λεπτά και ενώ η συγκεκριμένη αστυνομικός συνέχιζε τους τροχονομικούς ελέγχους στην πιο πάνω οδό, ο 42χρονος επέστρεψε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε κατά πάνω της.
 
Η αστυνομικός έτρεξε και μπήκε στην αντίθετη λωρίδα του δρόμου, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να περνά σε απόσταση εκατοστών από την αστυνομικό. Ο 42χρονος φέρεται να της ανέφερε ότι είναι τυχερή που δεν την κτύπησε, την εξύβρισε και ακολούθως έφυγε από το σημείο.  
 
Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

 http://www.sigmalive.com/news/local/439078/politis-apopeirathike-na-ktypisei-astynomiko-me-to-oxima-tou#.dpuf