Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δεν παραδέχεται υπόθεση πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων


Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 60χρονος που διατηρεί μπυραρία στη Γεροσκήπου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων προσώπων.

Το δικαστήριο όρισε την 31.1.2018 ως την ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, αφού δεν παραδέχτηκε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Ο 60χρονος, μάλιστα, αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των stop list.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη στις 13 Ιουνίου του 2017, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας για τα αδικήματα αποζείν από κέρδη πορνείας.
Η σύλληψη του 60χρονου έγινε όταν πολίτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατέβαλε το ποσό των 100 ευρώ στον 60χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με αλλοδαπή την οποία εργοδοτούσε. Ο παραπονούμενος ανέφερε πως κατέβαλε το ποσό των 100 ευρώ, το οποίο ο 60χρονος μοιράστηκε με την αλλοδαπή, δίδοντας της τα 50 ευρώ.


http://www.sigmalive.com/news/local/437958/pafos-60xronosquotmesazonquot-se-mpiraria-arneitai-ypporneias#.dpuf