Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Προσωποκρατήσεις
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματός προσωποκράτησης τους οδηγήθηκαν σήμερα, 45χρονος και 40χρονος, κάτοικοι Λευκωσίας, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.
Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης έξι ημερών.
          Οι δύο συνελήφθησαν χθες γύρω στις 9μ.μ., όταν εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων περίπου.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
 

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 22χρονου και 51χρονου, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.
          Η σύλληψη των δύο διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, όταν μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο και την οικία τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 48 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους τριών γραμμαρίων περίπου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.
 
 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον κατοίκου Λευκωσίας, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ