Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μαραθώνιος νεολαίας στην Πόλη Χρυσοχούς

φώτο αρχείο

Δήμαρχοι , κοινοτάρχες του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς αλλά και  βουλευτές αναμένεται να τρέξουν σήμερα από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι το Προεδρικό μέγαρο στο πλαίσιο αθλητικής διοργάνωσης Μαραθωνίου –Σκυταλοδρομίαπου διοργανώνει η Νεολαία Περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς.


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Μαρίνος Καραμανής εκ μέρους της Νεολαίας Πόλεως Χρυσοχούς ανέφερε  πως στην σκυταλοδρομία θα λάβουν μέρος πέραν των 70 δρομέων μεταξύ άλλων και διαφόρων πολιτικών προσώπων όπως οι κοινοτάρχες των γύρω κοινοτήτων, βουλευτές της Πάφου και Δήμαρχοι με απώτερο σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς και την κοινοποίηση τους στον πρόεδρο της χώρας.

Η διαδρομή που σκοπεύουμε –όπως είπε- να ακολουθηθεί αποτελείται από τρία στάδια, το δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πάφου, τον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού , το παλαιό δρόμο Λεμεσού –Λευκωσίας με προορισμό το Προεδρικό Μέγαρο. 

Το τελικό στάδιο της διαδρομής εντός της πόλης της Λευκωσίας, θα αποφασιστεί κατόπιν υποδείξεων της Κυπριακής Αστυνομίας συνέχισε, που θα συνοδεύουν τους δρομείς καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής. 

Ο κ. Καραμανής ανέφερε ακόμη πως ο Μαραθώνιος  που θα ξεκινήσει σήμερα  στις 10:00 από την Πόλη Χρυσοχούς με τους δρομείς να καλύπτουν μια διαδρομή 215 χιλιόμετρα  θα τερματίσουν στο Προεδρικό Μέγαρο στις 12:00 π.μ.  την 24η Μαρτίου.   

Ο κ. Καραμανής ανέφερε πως πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε  Συμπόσιο στο Οίκημα του Σωματείου στο Προδρόμι με στόχο την προβολή του εν λόγω μαραθωνίου



κυπε