Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Τραπεζικός υπάλληλος ξάφριζε λογαριασμούς πελατών

Μακρυχέρης αποδείχθηκε τραπεζικός υπάλληλος από την Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να άρπαξε από λογαριασμό πελάτη τράπεζας στην Κύπρο το ποσό των 22 χιλιάδων ευρώ. 
Ο 40χρονος έχει απολυθεί από την τράπεζα εδώ και τρία χρόνια και όπως διαπιστώθηκε έχει εγκαταλείψει την Κύπρο. Εναντίον εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με την  καταγγελία στην οποία προέβη στην αστυνομία πολίτης, ενημερώθηκε από την Τράπεζα του ότι μεταξύ Απριλίου και Μάιου 2014, έγιναν παράνομα έξι αναλήψεις  από τον λογαριασμό του για ποσό  πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ.
Από τις έρευνες που έγιναν εντός της τράπεζας,  τις αναλήψεις από το λογαριασμό του πολίτη, έκανε 40χρονος τότε τραπεζικός υπάλληλος της εν λόγω τράπεζας, από την Ελλάδα.  Ο εν λόγω υπάλληλος είχε απολυθεί τον Δεκέμβριο του 2014 και όπως διαπιστώθηκε έχει διαφύγει στο εξωτερικό.  Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις απάτης και κλοπής, ενώ οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ο υπάλληλος να έχει πάρει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά και από άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών της τράπεζας για την οποία εργαζόταν.