Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

43χρονος δέχτηκε δύο μαχαιριές. Σοβαρά στο νοσοκομείο

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας 43χρονος από τα Λύμπια, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί σε αγροτικό δρόμο στη Κόσιη, φέροντας δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο στήθος και στη κοιλιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων της ΑΔΕ Λάρνακας ότι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, μεταφέρθηκε τραυματισμένο πρόσωπο.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου εντόπισαν ένα 43χρονο από τα Λύμπια, ο οποίος έφερε δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ένα στη περιοχή του στήθους και της κοιλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η Αστυνομία ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο τον εντόπισε να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε αγροτικό δρόμο στη περιοχή Κόσιης.
Ο τραυματίας αναχώρησε από το σπίτι του γύρω στις 4 χθες το απόγευμα και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα να αναζητείται από μέλη της οικογένειας του.
Ο 43χρονος είχε τις αισθήσεις του και ανέφερε στην Αστυνομία ότι το μόνο που θυμάται ήταν ότι βρισκόταν σε ανοιχτό χωράφι και του επιτέθηκαν από πίσω και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, δύο άτομα ισχυρής σωματικής διάπλασης.
Ανέφερε ακόμα ότι δεν είχε οποιαδήποτε οικονομική ή επαγγελματική διαφορά με οποιοδήποτε πρόσωπο.
Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον ο 43χρονος τα τελευταία 4 χρόνια πηγαινοερχόταν στη Βρετανία όπου εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής και τον τελευταίο ενάμιση μήνα βρισκόταν στην Κύπρο. Σύμφωνα πάντα με συγγενικά του πρόσωπα, ο 43χρονος φαίνεται να έχει οικονομικές διαφορές με άγνωστα προς τους ίδιους πρόσωπα.
Ο 43χρονος υποβλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Ο άνδρας φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα πλάτους 3 περίπου εκατοστών και ένα βαθύ τραύμα στο πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα πλάτους 3 περίπου εκατοστών ενώ δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη αλλά σταθερή.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.


ΚΥΠΕ