Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Στους 24 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος στην Κύπρο



Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Τη Δευτέρα αναμένονται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις, ενώ την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί αργότερα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη, ενδέχεται στην ατμόσφαιρα να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακή μικρή πτώση.