Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ομόφωνα ΌΧΙ από ΔΗΜΟ Πάφου στην παραχώρηση Τ/Κ τεμαχίου για Ο.ΣΥ.ΠΑ




Το υπό σύσταση Σωματείο, Φίλοι της Παλαιάς Πόλης Πάφου χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου  Πάφου και ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που ομόφωνα αρνήθηκαν την παραχώρηση του Τ/Κ τεμαχίου επί της Αποστόλου Παύλου απέναντι από το Kings Avenue Mall, για την δημιουργία τερματικού σταθμού δημόσιας συγκοινωνίας λεωφορείων από την εταιρεία ΟΣΥΠΑ.



Το σωματείο εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στις δεκάδες μέλη του, που μαζί με άλλους φορείς και φίλους αντέδρασαν άμεσα και με γνώμονα τα καλός νοούμενα συμφέροντα της Πάφου και των Παφιτών γενικότερα απότρεψαν πιθανή δυσάρεστη  εξέλιξη.

Παράλληλα το Σωματείο καλεί τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου  να επανεξετάσει  τα δρομολόγια από και προς την Παλαιά Πόλη αλλά και να εξεύρει τρόπους ενίσχυσης της προσβασιμότητας από τις τουριστικές περιοχές προς το κέντρο.   

Κλείνοντας οι Φίλοι της Παλαιάς Πόλης Πάφου θεωρούν εποικοδομητική και παραγωγική την πρακτική όπως στο μέλλον αποφάσεις που επηρεάζουν την Πόλη και τους Πολίτες  να λαμβάνονται με διαφανεί διαδικασίες και αφού πρώτα ληφθούν υπόψη απόψεις ατόμων και φορέων που επηρεάζονται άμεσα.



Η Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου Φίλοι της Παλαιάς Πόλης Πάφου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: