Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τηλεοπτική παρέμβαση Χατζημητσή και Θεοδοσίου στο Πρωτοσέλιδο. «Θα δώσουμε το ανάλογο μάθημα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές». ΒΙΝΤΕΟ


Παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ Πρωτοσέλιδο και στην δημοσιογράφο Πετρούλα Αργυρού έκαναν ο πρόεδρος της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου Μιχάλης Χατζημητσής και ο εκπρόσωπος τύπου Μάριος Θεοδοσίου.


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Ο κ. Χατζημητσής, τόνισε ότι, η Πάφος καταστράφηκε, εγκαταλείφτηκε και έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας, αφήνοντας αιχμές προς το κράτος, την βουλή, τις τράπεζες και τους δήμους για την εξέλιξη αυτή.
Στο εμπορικό κέντρο, είπε, αλλά και στην τουριστική περιοχή πολλά καταστήματα είναι κλειστά ή προς πώληση. Στάθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης και διερωτήθηκε εάν έχουν γίνει όλες ο μελέτες που προνοούνται.

Έδωσε έμφαση στα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων, σημειώνοντας ότι, δεν πρέπει να είναι σε τουριστικό ωράριο ολόκληρη η Κύπρος. Την Κυριακή, ξεκαθάρισε τα καταστήματα πρέπει να είναι κλειστά.
Αναφορικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο κ. Χατζημητσής, τόνισε χαρακτηριστικά ότι, θα δώσουμε το ανάλογο μάθημα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Από την πλευρά του ο κ. Θεοδοσίου, ανέφερε ότι, η Πάφος πολεμάται από τις άλλες επαρχίες και άφησε αιχμές προς τους βουλευτές οι οποίοι όπως είπε, δεν φροντίζουν για το καλό της πόλης και επαρχίας. Η Πάφος, τόνισε χαρακτηριστικά, έχει καταντήσει ένα γκέτο και σημείωσε ότι, η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου θα σταματήσει τον πόλεμο που δέχεται η πόλη και θα της δώσει την ανάπτυξη που χρειάζεται μέσα από τις διάφορες κινήσεις που θα κάνει.


Ο κ. Θεοδοσίου αναφέρθηκε και στον τερματικό της ΟΣΥΠΑ και σε ενδεχόμενη μετακίνησή του μπροστά από το νέο εμπορικό κέντρο της πόλης. Είναι αδιανόητο, είπε, να υπάρχει πρόθεση να μετακινηθεί ο τερματικός εκεί και όχι σε κάποια άλλη περιοχή της πόλης οι οποίες είναι πέρα πολλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: