Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πατατοσαλάτα με αυγά

Υλικά:
2 πατάτες
2 αυγά βρασμένα σφιχτά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κουτρούβι (κάππαρη)
λίγο δυόσμο ξηρό
αλάτι
χυμό λεμονιού ή ξίδι
ελαιόλαδο.





Εκτέλεση:
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους. Όταν κρυώ­σουν τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους.

Τις βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε τα αυγά κομμένα σε φέτες, το κρεμμυδάκι, το κουτρούβι, το δυόσμο και το αλάτι. Περιχύνουμε με λε­μόνι ή ξίδι και ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: