Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε την σέξι υπουργό της νέας Ιταλικής κυβέρνησης. ΦΩΤΟ


Από τις οκτώ γυναίκες που ομορφαίνουν το νέο υπουργικό σχήμα που παρουσίασε ο Ματέο Ρέντσι, μία είναι αυτή που ξεχώρισε: πρόκειται για την 33χρονη Ελενα Μπόσκι, γνωστή και ως "αγγελικό πρόσωπο", η οποία ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο των Μεταρρυθμίσεων.






Οι προβολείς έπεσαν πάνω της και δικαίως. Για πολλούς Ιταλούς, θεωρείται η πιο σέξι υπουργός της νέας ιταλικής κυβέρνησης, το βέβαιο είναι πως πρόκειται για τη νεότερη υπουργό στην ιστορία της Ιταλίας. Τα γαλάζια μάτια της σε αφοπλίζουν.



Η 33χρονη Μαρία Έλενα Μπόσκι γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981.

Πολλές ξένες εφημερίδες υποστηρίζουν πως είναι η Ιταλίδα "Σκάρλετ Γιόχανσον", η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στις επιδείξεις μόδας επώνυμων μόδιστρων όπως είναι o Armani και Dolce Gabbana.

Από κοντά είναι εντυπωσιακή. Λατρεύει τα ακριβά και εκκεντρικά παπούτσια, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο σε μία χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση. Στην δημόσια ζωή, έχει εμφανιστεί πάμπολες φορές με ψηλοτάκουνες γόβες λεοπάρ προκαλώντας πικρόχολα σχόλια.





Είναι απόφοιτος της Νομικής, ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία, κατάγεται από εύπορη οικογένεια με επιφανείς γονείς, έχει μεγάλη αδυναμία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όμως στο Twitter και έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Όμως, η εφημερίδα "La Stampa" της απένειμε τα εύσημα για την επιλογή της να φορέσει στην ορκωμοσία της κυβέρνησης ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι επισημαίνοντας ότι το θεόστενο παντελόνι της παρέπεμπε στην άψογη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον, της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε πασίγνωστη για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.



Αντιθέτως , υπήρξαν πολλές ιταλικές εφημερίδες που την επέκριναν για τους ατυχείς ενδυματολογικούς συνδυασμούς της αλλά και το γεγονός ότι βάφει κατακόκκινα τα νύχια της.

Η Ιταλίδα δικηγόρος θεωρείται ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος και μία από τις πιο έμπιστες συνεργάτιδες του Ρέντσι. Γι΄αυτό και ο ίδιος της εμπιστεύτηκε το νευραλγικό υπουργείο των Mεταρρυθμίσεων.



http://www.protothema.gr/world/article/356475/elena-bosi-kardiohtupia-gia-ti-skarlet-giohanson-tis-italikis-kuvernisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: