Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Βρήκε τον καθοδηγητή της στο πρόσωπο ενός 97χρονου

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να τα έχει όλα (Όσκαρ, μια ευτυχισμένη οικογένεια, τον Brad Pitt και αξιοζήλευτη ομορφιά), αλλά υπάρχουν στιγμές και για αυτήν που αναρωτιέται πού πηγαίνει η ζωή της.


Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πρόσφατα πέρασε μία φάση ξαπλωμένη στο κρεβάτι, όπου αναρωτιόταν τι θα κάνει με τη ζωή της. «Θέλω να κάνω κάτι σημαντικό, θέλω να συνδεθώ, χρειάζομαι βοήθεια, χρειάζομαι καθοδήγηση», σκεφτόταν. Κι αυτό που έψαχνε το βρήκε στο πρόσωπο του 97χρονου ολυμπιονίκη και βετεράνο του πολέμου, Louis Zamperini.

H Τζολί εμφανίστηκε σε σόου την Τρίτη, όπου μίλησε για την τελευταία της σκηνοθετική απόπειρα, τη μεταφορά του βιβλίου Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption στη μεγάλη οθόνη.
Μέχρι να πάρει το «πράσινο φως» η ταινία, η 38χρονη Αντζελίνα συνειδητοποίησε ότι το αληθινό πρόσωπο πίσω από την ιστορία ήταν ένας γείτονάς της, στο Λος Άντζελες, που δεν ήταν άλλος από τον Zamperini.

Μετά από όσα πέρασε στη ζωή του- 47 ημέρες ήταν χαμένος στη θάλασσα και βασανίστηκε σε ιαπωνικό στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, ενώ συνάντησε τον Χίτλερ στους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο- ο 97χρονος είναι χαρούμενος για τη μεταφορά της ζωής του στη μεγάλη οθόνη. Και είναι ακόμη πιο χαρούμενος που αυτό παίρνει σάρκα και οστά από την αγαπημένη του γειτόνισσα.


Οι δυο τους φαίνονται να έχουν αναπτύξει μία πολύ εγκάρδια σχέση και δεν κρύβουν τη μεταξύ τους αγάπη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: